Your domain registration is pending. Check back in an hour

Updates

redmi 9T..
poco m3..
phone tiba2 je mati..
masih dalam warranty kita suggest claim warranty je
tapi kalau sanggup bayar..kita pun sanggup buat..hehe

Learn more

iphone 7 no service(no modem firmware)
tempat baiki motherboard pertama di Tapah yang dijalankan oleh Anak Tempatan..
dealer dialu-alukan untuk sub masalah motherboard.
selain masalah motherboard, kami juga menyelesaikan masalah telefon seperti
screen pecah
cas tak masuk
lupa password
lupa gmail
...

Read More
Book

BAIKI HANDPHONE ANDA DISINI
WARRANTY MINIMA SATU BULAN
HARGA DIJAMIN BERPATUTAN
KALAU MAHAL..X PE..
DATANG KEDAI KITA BINCANG HARGA..

WAKTU PKP NI HANYA DROP PHONE SAHAJA
TIADA FACE TO FACE REPAIR
HANTAR..DAH SIAP KAMI AKAN CALL

MENGAPA ANDA PERLU PILIH KAMI?
KERANA KAMI MEMPUNYAI PENGALAMAN ME...

Read More
Learn more

InnsyaAllah dalam masa terdekat ni Hi-Specs Mobile Repair akn beroperasi di kedai area Tapah..terima kasih kepada pelanggan dan dealer Hi-specs mobile repair yg terus menyokong saya sehingga ke hari ini..tanpa anda..sya takkan berdiri setinggi ini..teruskan menyokong dan doakan saya agar lebih ma...

Read More
Learn more

pandai2 buat sendiri..ni lah jadinya...percaya pada pakar..confirm masalah anda settle..x perlu pening2..anda x rugi..masalah bole settle

Learn more

customer whatapp..die nak tuka lcd..kita tye knapa..die bgtau lcd gelap..die dah hntar kedai lain...kedai lain tu ckp confirm lcd....die x repair dekat kedai tu x taw la sbb ap...jadi..saya pun terus order lcd...maklumlah...buat kt rumah je..modal pun x banyak..nk ready stock sparepart phone ni.....

Read More
Book

bukan nak jimat atau lebihkan untung..
tpi...barang x de stock..
jadi kita terpaksa gunakan otak
berpikir lebih lg untuk selesaikan masalah pelanggan
Alhamdulillah..berjaya..kami akan melakukan sehabis baik demi kepuasan pelanggan...

Book

Testimonials

2 months ago
Good responsive & fast respond towards customer's hp problem
- Noor S
2 months ago
(Translated by Google) the best. very satisfied. ckp je rosak apa, mesti tahu punyaaa πŸ˜‚. Satisfied because the repair is face to face and doesn't take long. (Original) terbaik . sangat puas hatii . ckp je rosak apa , mesti tahu punyaaa πŸ˜‚. Puas hatii sebab rpair face to face dn tak ambil masa yang lama .
- Fadhilah F
a month ago
(Translated by Google) Good and satisfactory service. Very recommend ... 😊😊😊 (Original) Service yang baik dan memuaskan hati. Very recommend... 😊😊😊
- little t

Contact Us

Contact

Call now
  • 011-2345 6355

Address

Get directions
No 42 Gerai Mdt Belakang Bazar Tapah
35000 tapah
Perak
Malaysia

Business Hours

Mon:9:00 AM – 9:00 PM
Tue:9:00 AM – 9:00 PM
Wed:9:00 AM – 9:00 PM
Thu:9:00 AM – 9:00 PM
Fri:9:00 AM – 9:00 PM
Sat:9:00 AM – 9:00 PM
Sun:9:00 AM – 9:00 PM
Get quote
βœ•
Message sent. We'll get back to you soon.